Брехала тодI

Я вмію кохати,
В душі в мене вогник горить,
Про це маєш честь, лиш ти знати,
Я вмію кохати...
Я вмію любить...
Та для чого тебе цілувала...?!
Чому сердечно страждала?
І тепер, я з печаллю згадала,
Що лукаво любила тоді,
Я не знаючи,
Tобі брехала,
Що для мене ти милий один,
Й закохалась я до безтями...
Знаєш... брехала тоді!


Рецензии