Нагорода

Загорну тебе в м'яку ковдру,
Напою тебе теплим чаєм.
Прочитаю цікаву казку.
И коло тебе коханий лягаю.
Хочу бачити твої очі,
Що мрійливо так засинають,
На плече покладу я руку,
І тихенько тобі заспіваю.
Ти для мене моя нагорода.
За хвилини страждання й жалю.
За те що колись я не знала,
Як комусь сказати: " Люблю "
Жаль, ти спиш і не чуєш цього...
Як проснешся, згадай, є людина,
Якій треба лиш тебе одного!


Рецензии