Залиш

Залиш хоч спогад,

Залиш хоч образ мій.

Не хочу бути тінню

На розбитому вікні.

Хай не жила я на землі,

І квіти дарував ти не мені,

І ті слова, що линули від тебе,

Усе ілюзія? А що тут справжнє?

Мабуть та,

З якою, ти про мене забуваєш.

А так хотілося б

Вернутися в минуле,

Де погляд твій ще на собі ловлю,

Де ще кохана і люблю...


Рецензии