Dina Melezs - meg-megerinteni feher

  Оригинальный текст:
  Дина Мележ: гулять белыми...
  http://www.lito.ru/all.php?uname=ykolotka

 





















  Dina Melezs:
  meg-mege'rinteni fehe'r...

  meg-mege'rinteni fehe'r kisza'radt ajkakkal
  a kopott ablakkeretet
  e's meg-mege'rinteni fehe'r kisza'radt ajkakkal
  a hideg ueveget
  e's va'ratlanul
  megpillantani
  a holdat
  e's
  azt mondani
  O
  e's megtaratani ezt az elragado' O-t
  az arcon
  a csoda'lkoza's arcja'te'ka't
  fa'radtsa'g uta'n
  felejte's koezben
  felvillan
  eltuenik
  beza'rul
  a szem
  csueggedt az
  O
  e's isme't
  meg-mege'rinteni fehe'r cserepes
  ajkakkal
  e's meg-mege'rinteni roppant cserepes
  ajkakkal
 

 


Рецензии