Свобода

Вільна.
Фразою,записаною в кінці буття.
Вільна.
Новими очима вдивляючись
в мул повсякдення,
Заштопаного десь прозорістю,
А в більшості випадків
рожевим згустком
невизначеної субстанції.
Вільна.
Промовляти каламбур
Незважаючи на заздрість
Проходиш і забуваєш.
Вільна.
Пити сік з твоїх вуст
і прощатися по-англійськи.


Рецензии
Классика!!!
Давно пора бы публиковать!!!

Константин Куликовъ   04.01.2010 15:45     Заявить о нарушении