Р1к Новий - 2010-й...

Дорогий, очiкуваний гiсть,
Завiтав у кожну нашу хату,
Всiм багато радостi принiс,
Рiк новий - 2010-й..

Снiгопади  прилетiли з ним,
Обiцяють врожаї  багатi,
Колоссям заквiтне золотим,
Рiк Новий - 2010-й..

Запалив у кожному дворi
Неповторне i казкове свято,
На втiху дорослим й дiтворi,
Рiк Новий - 2010-й..

То ж хай подарує бiлий тигр,
Людям те, що кожен хоче мати,
Нам усiм вже полюбитись встиг,
Рiк Новий - 2010-й..


Рецензии
Пусть и правда Белый Тигр принесет всем то, что хочется..)
Стих замечательный, Любочка!)

Марина Борина-Малхасян   12.01.2010 14:58     Заявить о нарушении
Мне тоже этого очень хочется!!

Любовь Иванова 2   12.01.2010 21:53   Заявить о нарушении