Про кризис!

          ~~~~~
Павiан бiжить по лiсу:
"Криза в нашiй хатi,
Сядем, браття, на боби,
Через неi, кляту!".
Обiзвався Лев басисто:
"Чого, панiкуэш,
Скiльки дичини навколо,
Всю i не вполюэш".

"I нам криза нi по чiм, -
мовили Шакали, -
Ми iз царського стола
Завжди шматок мали!
То ж, даремно не тривож
елiту Савани,
З тими, в кого мiцнi iкла,
Нiчого не стане!

"То ж, чого я панiкую?! -
Павiан - Верблюду, -
Як ходив iз голим задом,
Так ходити й буду!"

Мораль в байцi цiй проста,
Як у грубцi трiска:
Кому Криза - мати рiдна,
Кому в горлi кiстка!!!

2009г.


Рецензии