Самотныя фiгуры

На гэтым кавалку каляднай Зямлі
я стаў незвычайнай жывёлай.
Мне раілі нешта анёлы
на шумным кавалку каляднай Зямлі.
Вільготныя вочы маланкай раўлі,
а тварык расплакаўся... снегам!
Самотны кавалак каляднай Зямлі,
сяброўка і чыпсы “Анега”...


Рецензии