Побажання у Новий рiк

Рік новий уже грюкає в двері,
Якось треба вас, друзі, вітати.
То ж вдивляюсь в екран ноутбука,
Та не знаю, що вам побажати.
Бо й без мене вам зичать здоров’я,
Всяких статків і затишку в домі...
Що ж мені вам таке побажати,
Коли ми – віртуально знайомі?..
Я скажу вам так просто і щиро,
Як Б-г дав о дванадцятій ночі:
Як колись доведеться зустрітись –
Хай без сорому глянемо в очі
Один одному. Й руки потиснем,
І не буде між нас ворожнечі...
Хай здійсняться усі побажання,
Що у цей ви почуєте вечір!...


Рецензии
Дякую. Все так і сталося!

Ирина Несмеяна   05.01.2010 13:32     Заявить о нарушении
Доброго дня!
Це добре. :-)
З повагою...

Александр Зубрий   05.01.2010 17:16   Заявить о нарушении