Мрii - лиш мрii

Мрії - лиш мрії,
Вони розтануть
З подихом сонця
На пелюстки
Квітів зі снігу.
Швидко зів"януть
Сиві печалі...
Я залюбки

Дім будувала
З лютих морозів:
Кригу покрила
Снігом м"яким.
Трави збирала
Жовті, як осінь...
З неба сміялись
Сині зірки,

Бачачи серце,
Що розривалось
В тисячі скалок,
В сотні прощань...
Тільки сьогодні
Сльози з"явились,
Бо руйнувалось
Місто чекань.

Вітер з букетом
Ніжних сніжинок
Лицарем ночі
В вальсі кружляв.
Північ пробило,
Світ заблудився
В різних епохах
Вічних забав.

Досить стояти
Осторонь долі,
Руку простягши,
Часу торкнись.
Мрії - лиш мрії -
Серденьку болі.
Вмієш літати? -
Вчися, дивись,

Бачиш майбутнє?
Я обіцяю:
Ще заяснієш
Вічним вогнем,
Тільки минуле
Нащо топтати?
Хай залишиться
Сонячним днем.
25.01.2003


Рецензии
з Новим роком ще раз!
ще, ще, ще, і ще тисячу разів!!!!!!!!!

Александр Васильевич Бойко   05.01.2010 11:23     Заявить о нарушении
Спасибо, Саша) И тебя с праздниками!

Яна Бояринова   05.01.2010 16:40   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.