Майдан

На майдані так гуло,
Скрізь самі майданчики.
Думали, прийдуть Богдани,
А зійшлись «богданчики».

Обіцяли й так кричали,
Аж піна летіла.
Так!!! Гуділо над майданом.
З трибуни плели, що хотіли.

Народ, сп’янілий від тих слів,
Всій брехні повірив,
На граблі вкотре наступив -
Нових обрав  кумирів.

І живемо із тих часів:
Кумирів любим, зневажаєм.
Потрібно,щоби кожен захотів
Подумати: кого ми  вибираєм.


Рецензии