Вибори

Не вірте тим, хто обіцяє вам  багато,
Хто словоблуддям заробляє у житті,
Хто брудом облива людей і рідну хату.
Не вірте їм, подумайте на самоті.

А думати нам завжди, ой, як треба,
Щоб знов не наробити помилок.
Людей достойних, вибирати треба,
Тоді у нас у всьому буде толк.

Ми звикли до брехні і правда нас обходить,
Мораль і совість в громаді не в честі.
Всі стали егоїсти, порозуміння не находять,
В багатстві і грошах ми збожеволіли усі.

А криза у країні всім нам допоможе
Людей порядних у громаді об’єднати.
Щоб кожен з нас зробив усе що зможе,
І більше у житті подібного не допускати…


Рецензии
В тему:
http://www.stihi.ru/2009/08/21/921
С Уважением.

Юрий Лузан   31.12.2009 10:00     Заявить о нарушении