Хрещенику - на украинском языке

Ти повноліття сягнеш незабаром.
Миті дитинства - мов сни голубі.
Місячним світлом і сонячним сяйвом
Я вишиваю сорочку тобі.

Рідне гніздо ти залишиш невдовзі
У круговерті думок і надій.
Ясного дня і на темній дорозі
Храни тебе, Боже, хрещенику мій.

Друзів дитинства, їх вдачу і сутність,
Щастя світанки згадаєш здаля.
Мамину ніжність і татову мудрість -
Все нагадає сорочка твоя.

Манять яскраві далекі країни
Калейдоскопом знайомств і подій.
У вирі життєвім - довіку й однині -
Храни тебе, Боже, хрещенику мій.


Рецензии
Рубашечка, заботливой рукой
Расшитая для Крестника с любовью,
Пусть принесёт благополучия покой,
Пусть будет Бог во всём всегда с тобою!
:)

Богаченко Татьяна   12.11.2010 10:41     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.