Твоя зелена дорiжка... укр

***
Твоя зелена доріжка
Не вставляє.
Бо вистилаєш її по дошці
Не для мого розуму.
Дозволяєш крокувати нею
Ногами, переповненими
Брутальним подвигами.
А потім занотовуєш
У мохнатий щоденник
Метелика махаона
Сексуальні розваги флори.
Твоя зелена доріжка
Запрошує до спілкування,
Але не з моїм розумом.


Рецензии