Неминучiсть

Здається іноді мені,
що скрізь панує неминучість...
Не знаю, справді це чи ні,
але вона мене так мучить,
що ніби бачу навкруги
оту володарку сувору,
і вже мені не до снаги
терпіти далі цю потвору...
А неминучість навпаки
ще дужче розправляє крила
і височить на всі боки,
немов якась жахлива брила.


Рецензии