Ногай халкым

Бар пышак пан деспэ
Ногайдынъ канында,
Ол кашпас эрекке душпаннан.
Мен йырлайман сизге
Халкымнын акында
Дунъяман кесеклеп шашранган.

Кавказдынъ шоьлинде
Халкымнын даусы
Айланып, сайланып, токтаган.
Кусаган боьриге
Атамнын намысы
Дос уьшин ян таслар тактага.

Кавказда коьр халк бар
Тар куьмис йогарлар:
Наьсиптен, дослыктан эм сыйдан.
Эркин ашык ерде
Яшайды ногайлар
Коьктин эньди ярык касында.


Рецензии