Н1ч кохання

 

 Вона була...Не мариться. Була...
Кохання ніч. Єдина. Неповторна.
Холодна розступилася імла
І засвітилась радість непритворна.

Вона була - як неймовірний сон.
Та він зійшов і вже не може бути
Нудьгує серце, взяте у полон
Твоїх очей. О, як же їх забути?!

Як загасить отой нестерпний щем,
Але ж до твого серця прикипіла
Душа моя, а щастя під дощем
Не проросло, а тільки лиш зомліло.

Хай буде так: у споминах, у сні,
Відлунням у ранковому стодзвонні.
Краплинкою в холодному вікні,
Чи подихом жагучим на долоні.


Рецензии
З ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА ТЕБЕ,ВАЛЮ! ДОБРА І ЛЮБОВІ!
Щиро,

Надежда Кошель   14.02.2011 21:03     Заявить о нарушении
Спасибо, милая! И тебе желаю любви и радости большой! С Днем Св.Валентина!

Валентина Осипенко   14.02.2011 22:06   Заявить о нарушении