Ялинка

Вже ялинку прикрашати наступив жаданний час.
Будуть висіти гирлянди,будуть радувати нас.
Будем їсти мандарини,танцювати круг ялини.
В кожнім домі пахне хвоя, в кожного одежка своя!
Звісно, Новий Рік ось тут уже,треба готуватись, і в казкового героя
мерщій перевдягатись!


Рецензии