печаль

Лукавий шепіт у волоссі,
Зрадливий подих на устах.
В моєму серці купа злості,
Від неї аж зриває дах…

Життя наповнене тобою,
І повен кубок сліз моїх.
Усе змішалось з пустотою
Й не прийнятий солодкий гріх.

Душа ненавистю кричить
І біль пульсує у висках.
Моя любов розвіялась у мить,
Лишивши клапоть розпачу і страх.

Самотність втілена в життя
Із відчаєм розмову провела…
Краде моє сиве майбуття
Останній подих, але я жива…

Жорстокість світиться в очах,
Надію залишивши у пітьмі.
В усмішці потерпаю крах
І смуток здавлюю на дні.


Рецензии