я намалюю

Я намалюю тобі світ
Я намалюю тобі світ,
В якому є я і ти,
Навколо яблуневий цвіт –
Немає кращої краси!

В тому світі не буде страху,
Не буде горя, розчарувань і журби,
Там у вві сні не побачиш жаху,
І щасливим завжди будеш ти…

Я розкажу тобі казку
Про любов вічну і назавжди
І загадаю тобі загадку:
Чи створені для неї ми?

Та відповіді я не почую,
Проте зрозумію добре все –
Світ той намалюю,
Та не потрібно тобі це…


Рецензии