закриеш очи

Закриєш очі і побачиш світ,
Зрозумієш свої бажання,
Більше не відчуєш біль
І забудеш усі страждання…

Попросиш у долі пробачення,
Використаєш останній шанс,
Скажеш любові: «до побачення»:
Пошукаєш для щастя час…

Відпустиш біль з душі,
Спробуєш забути минуле,
Та зрозумієш, що до вічності,
Не зможеш цього забути…

Це відчуття загублене,
Відштовхнуте тобою,
Бажання не досягнуте:
Попрощатися з любов’ю…

Просто ти втратила мету,
Через яку страждала…
Боялася сказати: «люблю»,
А як сказала, то пропала…

Ледве змогла простити собі,
Вже перестала мріяти…
Ще не забула ті дні,
Та вже почала долі вірити…


Рецензии