Дача

Колись онук нам обіцяв-
"Як стану я мачо-
подарую джип я вам,
і дачу впридачу!"

І вода в нас буде там,
і світло горіти.
Будем землю поливати,
як діти- радіти.

Одна дача вже була.
Онуки там бували.
Найняли ми сторожів-
вони все покрали!

І ворота, і драбину,
і діжку з водою.
А ми воду на маршрутці
возили з собою.

Не родило там нічого.
Одні тільки квіти.
Але всі раділи їм,
як маленькі діти.

Отож, любий наш онуче,
не треба нам дачі.
Хай вже буде краще джип,
та гроші впридачу.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.