Новорiчне вiтання...

Нехай Великий Бог
Пошле Вам радість в хату,
Міцне   здоров»я
Й літ юрбу густу
І  Доленьку
Усміхнену й багату,
І пісню
Українську  золоту!

Хай друзі й рідні
Вас не забувають,
Застільний келих
Сріберно дзвенить,
 Хай радісним ясним
Квітучим маєм
До Вас в оселю
Ластівка летить.

Несе на крильцях
Втіху світанкову
І оптимізму
Сонячне тепло,
Чарівне й тепле
Українське слово
І приспане завіями зело..

Хай щедрий Світ
Осипле Вас житами!
 Хай вишитий рушник
Махне крилом!
Добро і щастя
Завжди буде з Вами!
Із  Новорічним
Радісним   Різдвом!

 


Рецензии