Коли плямкають снiгом чоботi... Оксана Гаджий

Коли плямкають снігом чоботі
слід відкушують зубом підошви,
я вдивляюсь в хмаринковий потяг,
пасажирів-сніжинок що зрошує.

В нас зима у малярстві без досвіду
скло тролейбусне лиш авангардне.
Стрази сніжні засліплюють вдосвіта,
на щоках вже від вітру орнамент.

Подих шалик цілує туманом.
Сніг гарчить відриванням паперу.
Вій бурульки так прагнуть до мами
доверху…


Рецензии