Обвитий виноградом храм

Серце для дихання духу відкрий.
Церква – легені, а хори – вітри.
Свічки тягар – пломеніти ярму,
номер польоту – молитва Йому.

З ружі вервечка – лічи пелюстки,
глибше за звуки відлунню зайти.
Десантувати колінами звик.
Очі гарпунні, лови із повік –

благо любові. Спасіння мости,
з уст поцілунки лягли на хрести.
Неба мозаїка – душу вложи,
вигой мене від рубців до сльози.

Янголи з пліч – на рекламу майстри
знаків небесних та вибору рим.
Тіла і крові прийми, бо пора.
Пнеться душа виноградно на храм.

21 Грудня 2009


Рецензии
Боже,які рядки!Пнеться душа виноградно на храм.Дякую,пане.З повагою.

Орехова Галина   12.12.2010 11:02     Заявить о нарушении
Дякую, дуже втішений, що сподобалось.
З теплом,
ЛЮ

Юрий Лазирко   15.12.2010 01:18   Заявить о нарушении