Перша вчителька

Тепер навчання в п"ятім класі,
а це вже старша школа.
Та першу вчительку свою
нам не забуть ніколи.

Вона навчала нас любить
і берегти природу,
в добрі та дружбі разом жить
і зборювать незгоди.

Вона для нас мов друга мати:
людей учила поважати,
в родині старших шанувати,
на негаразди не зважати.

І всім що вмієм ми сьогодні
завдячуємо саме їй,
чудовій,лагідній,тактовній
найпершій вчительці своїй.

Тож щиро вдячні за тепло,
увагу і турботу.
Нехай всміхається їй доля
ще довгі-довгі роки.
                Присвячено моїй першій вчительці Гайдуковій С.А.


Рецензии
по-моєму нормально...

Ярослава Кучеренко 7   24.02.2010 21:21     Заявить о нарушении