14 лютого

14 лютого-незвичайний день,
це день закоханих людей.
В цей час зроби в житті зупинку
І подаруй коханій валентинку!
Напиши в ній своє признання
у великому і сильному коханні.
"Я люблю тебе!"- скажи у валентинці
Й подаруй її коханій наодинці.
В цей день чудес трапляється багато,
бо 14 лютого-закоханих свято!


Рецензии
по-перше, дякую тобі подруга!І вірш- чудовий!!!заходь ще!!!!!!!!

Затмение Солнечное   21.12.2009 22:29     Заявить о нарушении