Я до тебе лину...

( на украинском языке)

Я до тебе лину, ладо моє миле.
Серце стрiмко б`ється, мов пташинi крила.
Та коли ж нам, любий, усмiхнеться доля,
Коли ж я зустрiнусь, сокiл мiй, з тобою?
Де ж узяти крила, та й гайнуть до тебе,
Бiльше менi щастя iншого не треба.
Ти прокинься, любий, вийди на свiтанку
I побачиш пташку на своєму ганку ...
Серденько чекати бiльше не схотiло
I до тебе птахом вранцi прилетiло.


           09. 07. 09г.


Рецензии