Троянди

Мені подарували дві троянди:
Рожеву - друг, червону - мій коханий.
Їх аромат у серце увірвався:
Тонкий, чудовий, ще мені незнаний.

Цілунки губ та вій тремтіння ніжне
Не спокусять, якщо я не люблю.
Та пелюсток прозорих, прохолодних
Я шовк тонкий, зітхаючі, ловлю.

О, дружу мій! Твоя троянда ніжна!
Коханий!Квітка серце полонить!
Зчаровано вдивляюсь у пелюстки,
І відчуваю, як життя бринить.


Рецензии