Про що ж 1ще

            ***

Про що ж іще? Та завше про любов.
Про ту, що над усим святим зоріє.
Хто не зазнав її - той щастя не знайшов,
Бо не злітав у вись на крилах мрії

Про неї на вушко шелесне лист,
схопивши на льоту п,янкого трунку.
Він золотий в коханні має хист,
Хоч і згоря жагою поцілунка.

Любов! Це диво! Казка, що на двох,
Це весняна, травнева купіль неба.
Слів магія. Мовчання святість. Бог!
Поклич мене. Хто я в житті без тебе?!


Рецензии