Вже Око за Око

Вже Око за Око.Прозоріша ясність?
Тушується небо:"Яка невгамована вість"
На всі варіанти - два полюси: віра і заздрість,
І вічні дві драми ідуть, як по лезу: людина і злість.
На їх запитання ніхто вже не відповідає.
Грунтуються сходи притулком ділків і сліпців.
На всіх без похибки приближено не вистачає
Лиш коми і крапки,та очі оскліли без слів...
Ланцюг забуття, що окріп на оголене тіло
Оголених душ, що не вибрали й не здобули.
А Око пильнує, а Око дивується сиво:
"Немає Месії, до розуму не добрели."

Ми є те зерно, що ще спить
                У Священій і Божій землі.


Рецензии