Час

Завжди він поспішає проминути,
Нікого не чекає і не чує,
В його обличчі- щастя й дикий смуток,
Він не сміється, а завжди сумує.

Він, як ніхто, чудово розуміє,
Що все мине, всіх швидкоплинність згубить,
Помруть усі, лиш виживе надія...
Залишаться лиш ті, хто дійсно любить!!!

Сльозою по щоці- і в невідомість,
Туди, де вже не буде більше нас.
Не встигнемо ні ми, ні наша совість,
Бо не чекає він нікого,- гордий час.


Рецензии