Зелен1 свята

Клечальна неділя. Як завше з дощами.
Скуйовджені хмари лякливо біжать.
І мокрими пахнуть стежки споришами,
А в небі громи, мов шалені, гримлять.

Та разом розвиднеться. Сонечко гляне,
Крізь сиву завісу сяйнуть промінці.
Так лагідно вмить на душі моїй стане
І лоскотно крапля сповзе по руці.

Неділя Свята. Квіточками убрана.
Дощами омита, зігріта теплом.
Природи одвічна краса бездоганна,
Лбов незрадлива із ясним чолом.


Рецензии