Про наш гумор

Без сміху й гумору ми всі – не українці,
Де б не зійшлись – здоровий чути сміх,
І на роботі, вечорницях і рибалці,
Наш сміх і гумор є близьким для всіх.

Ми всі до цього так давно вже звикли,
Життя не уявляємо другим,
В тяжкі часи не забували гуморити,
І горе не було для нас важким.

Наш гумор український знають всюди,
Усі від Вишні в захваті завжди,
Бо гумор наш зачепить за живе любого,
З великим задоволенням сміятись будеш ти.

Бо недарма ж нас нарекли хохлами,
В любій компанії без нас не обійтись,
Кумедну ситуацію ми вміємо створити,
Радіють і добріють люди сміючись.

Веселий сміх всім надає здоров’я,
А без здоров’я нам не обійтись,
Чим краще ми із гумором спілкуєм
Тим більше шансів знову нам зійтись.


Рецензии