Б лий к нь

Білий кінь вже не знає , де буде в обід.
Острів пам,яті в Доні купався,
Розійшлись дві дороги на Захід і Схід -
Наче світ на шматки розірвався.
Кусень солі злизався терпким язиком.
Очерети запалюють в зиму.
У свідомість повільно повзе бірюком
Білий світ із контрастного гриму.


Рецензии