Весняний голуб миру

Весняний голуб миру білий цвіт
Надихає людей на шлях любові.
Відкриваю двері-очі і виходжу в світ.
В моїх венах-проводах вирують ріки крові.

Спритний сонячний промінчик гадає на моїй долоні,
Із волоссям танцює теплий вітерець.
Коли хтось каже про любов - не лови на слові
Й не потрібно кілець для з'єднання двох сердець.

   Скажи мені теплі слова
   Сонячний день, нічка нова,
   Подих кульбаби, знак солов'я
   Хай чарами вабить пісня моя.
   
   І наші душі вирвані вітром
   Полинуть за обрій грубого світу.
   Знайдемо життя на далеких планетах
   Кохання полине нас швидше ракети.

Якщо ти щиро віриш в кожне слово, що говориш -
Не піддайся спокусі солодкої брехні.
Жодні гроші, що ми маємо, душам не поможуть,
Якщо не вірити в паром до світу вічних снів.

Рука за руку йду по місту зі своєю мрією,
Друже і тобі бажаю, про що мрієш - те знайди.
І, коли зустрінемося, разом порадіємо.
Ну, а зараз я йду їсти із сиром пироги.


Рецензии