Онучцi Тонi Ставичнiй

(в  шестирічний День народження)

Миколай, Святий Угодник,
Творець добрих, чинних справ.
З давніх пір посланець божий,
Щоб дітей оберігав.

Тож в оцьому святі звичнім,
Він дитя облюбував.
Тоні,  дівчинці, Ставичній,
День народження послав.

Шість свічок горять на торті,
Ніби зорі мерехтять.
Новий рік уже в воротах,
Іменинницю вітав.

Мама, тато, Денис братик,
Щастя зичать на весь вік.
Подаруночки в день свята,
Й Миколай уже приніс.

Не забули і бабусі,
Снігуриночку земну.
Будь щасливою, Тонюша,
Прославляй в житті сім’ю!
               20.12.2009р.
м.Калуш Ів.Фр. - м.Чугуїв Харк.обл.


Рецензии