Життя...

Життя – безмежний океан:
Пливеш, а хвилі налітають.
І за тобою біль, обман,
І тебе сили покидають.

Але пливи – не зупиняйся,
В тобі живе мільйон надій:
Сміливо з хвилями змагайся,
Ти маєш мрію, отже, дій.

08.09.07
м. Полтава


Рецензии