***

Хронологія снів.
Розгортається аркуш...
Не знаю,
Може, там,вдалині,
Може, тут, на краєчку світань,
Піраміди буття
З пірамідами власного раю
Не струсили з плечей
Від очей запитань.
Хронологія днів.
На душі, на лиці, на щоці...
Пише сповідь життя
В майбуття акварелі.
І затримує день
На гарячий руці
Світ тепла,
Відокремивши намір пустелі.


Рецензии