Я чую тебе

Я чую тебе із небесних сузір'Їв ,з глибин.
Твій голос - то шепіт, то говір, то пісня крилата.
Відчинені двері - і вікна в гойданні гардин,
І клени, тобою посаджені,виросли вищі від хати,
Сливово-вишневий садочок і яблуні в ряд,
Бузок і калина, і агрус, смородина,м'ята...
А ще цуценя, що не знало про випадки "зрад".
Нема одного, а усіх забагато.
Стрімка, наче вітер, схвильована і гомінка,
Співуча моя, золотою струною взивайся.
Тебе, моя мамо,вертають роки і ріка,
І ти, моя зоре, з високих небес усміхайся.


Рецензии
як ніжно і чуттєво написано!
дякую!!!!

Франц Бергман   26.12.2012 21:43     Заявить о нарушении
Спасибі за увагу до моїх творів
Щиро,

Надежда Кошель   26.12.2012 23:21   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.