Еротичне...

Ти до мене у темряву тихо ввійди
Зорепадом надій, сяйвом місяця вповні,
В інший світ забери від незгод і біди,
У небачений світ, чарівний і гріховний.

У кімнаті вечеря на двох і камін..
А в очах грає полум’я свічки і ласки..
З ароматом троянд розтає парафін…
І тепер відчуття вже ведуть мене в казку.

Один простір на двох у сплетінні бажань,
У танку закружляй, божевільно і сміло.
Насолоджуйся смаком моїх поривань!
Я тепер говоритиму серцем і тілом!


Рецензии
Гарний вірш - ліричний, теплий, почуттєвий. Молодчина!

Вячеслав Романовський   29.08.2011 13:52     Заявить о нарушении
***Шановні пані та панове!
Долучайтеся до конкурсу "Любов і життя"
http://stihi.ru/2011/10/01/1473

Василина Иванина   15.10.2011 20:39   Заявить о нарушении