не буде нас

десь далеко є така країна,
де тебе напевно я зустріну.
де любов в долонях понесу
за твою і за мою красу.
ти можливо теж мене шукаєш,
заглядаєш в кожнеє вікно.
і у сердці спокою не маєш,
а для мене зараз всеодно.
чи ти є,чи ні-нема різниці.
і чомусь так дивно,що в цей час
я вважаю-краще не зустрітись,
краще як не буде зовсім НАС.


Рецензии