плаче серденько моe. з Ростиславом Бiланичом



І плаче серденько моє
Що світ гріхами оповитий
І не здолаю я себе
Бо мрії дім уже розбитий...

І не побачу більше я
В очах твоїх той блиск весни,
Погасла зіронька моя
І не знайти мені краси...
краси що серце оповила
маленькою фіалкою
її душа моя зростила
і полетіла галкою

від мене в небо, о та краса,
залишились гріхи
та сльози на очах, як та роса.
я б цілував твої сліди...

та вже очей моїх нема...
я їх залишив на дорогах,
нема тепла - лише зима
сховаласясь в синіх горах....

Брно-Кольчинно 2009


Рецензии