Боротьба

У боротьбі весь сенс життя,
Іди вперед, іди на стіни.
Уже немає вороття:
Позаду тебе лиш руїни!

Там біль і смуток, як брати,
Переплелись, тебе знов кличуть.
Не обертайся, далі йди,
Спрямовуй душу войовничу!

Вже світ новий перед тобою,
Та шлях до нього не близький:
Ти за Добро йди горою,
Живи Добром і будь таким!

14.02.07
м. Полтава


Рецензии