Укра нське село

Українське,рiдненьке село.
Там похованi старшi з родини.
Там витає їх дух,там багацько було.
Там природа i гарнi хатини.

Там бабуся плекала оселю,
I город,i онукiв своїх.
Пам'ятаю натруженi руки,
Бiля хати великий горiх.

Тiтка там працювала у полi,
Дядько їздив на грузовику.
Там далекi поля,рiзнi долi.
Там садиби залишились пiсля вiку.

Київ бачила бабця ще той,
Вже минуло без малого сторiччя.
А в селi вже асфальт,тiльки все ж,
Все ж таким залишилось узбiччя.

Молоко парне дешево тут,
I на смак з магазинним,на щастя,несхоже.
Землю в селах на вiдкуп дають.
I в оренду,i так продають.

Все ж в селi,на природi краса.
I повiтря,i небо,i кожен.
I вночi все здається,що ти
Дiстать зорi iз неба спроможен.

Шум гаїв,i пiснi надвечiр'я.
Поєднайся з природою i вiдпочинь.
Вийди босонiж вранцi на рiдне подвiр'я
I вглядися ти в далечiнь.


Рецензии