я плюс ти

Я плюс ти не дорівнює вічний екстаз,
Замерзає за мить підліхтарне "люблю"
Я плюс ти - це нескладений праведний пазл
Всі рецензії тіла мого нівелюй!

Затискай у поняття "нескорена хіть"
Я ховаю засилля своїх відчуттів,
Ти ж бо сильний, тобі ОЦЕ не болить,
Не виходь немов Прип'ять із берегів

Не катуй мене запахом стріляних гільз,
Переміг - то святкуй, розпивай коньяки!
Моя ніжність нарешті виходить з куліс,
Віддаю, віддаюсь із легкої руки.

Не властиві мені такі правила гри,
Я коварна, і зовсім не твій ідеал,
це нечасто, тому що даю - те бери,
Ця поезія - мрії моєї вокал,

Ці рядки переповнені криками "SOS",
Але пізно дзвонити в "швидку","МНС"
Цей союз - як на глиняних литках Колосс,
Але на обережності ставимо хрест.

10.12.09


Рецензии