***

Я своим преданным словом
И своей непроданной душой
Буду бороться за счастье народа
Не склонюсь перед врагом главой.

Нам нав’язали безчесну владу
Вороги православних слов’ян.
З метою привести до занепаду
Душі, уми. Проростити бур’ян.

Зробити рабами капіталу
Знищити пам’ять, країну і долю.
Нашими руками стерти зухвало
Інші народи, гідне життя, волю.

Ллється медом тотальна брехня
Але вже не діє – спасибі, наїлися.
Скуштуйте самі, антихристове насіння
Щоб ви до батька свого провалилися!

Не бажаємо йти до НАТО, наче в пекло.
Творити загрозу братній країні.
Одягайте їхню форму самі та йдіть, якщо припекло
Але без народу, нам чужі намагання їхні.

Геть звідси! Геть руки від України – Матері!
Йдіть до своїх хазяїв. Дама з косою
Та помаранчевий дідько – обличчя карателів
Що підняли свій меч над країной босою. 


Рецензии