Гречка цвiте

Гречка цвіте
Бджоли гудУть
Стежка ведЕ
НІженьки йдуть

Сонце печЕ
Ледь вітерЕць
Річка течЕ
Рву я чабрЕць

Щастя шукАти
БУду в полях
Довго блукАти
В стИглих  житАх

Гай шелестИть
ПтАшка кує
МИлий спішИть,
Сонце моє!

Гречка, як море
ПІнно цвітЕ
Стежкою вгОру
Любий вже йде...

11. 12. 2009год


Рецензии