Мить!!!

І ось настала ця мить сподівання
В безкраїх просторах суцвіттів зітхання,
Зустрілись дві долі, як два корабля
В хвилину цю ясну любов зацвіла.

В КОХАННІ цім чистім іскра пломениста
Солодка, як мед, прекрасна й барвиста.
Ці барви злилися в одне починання,
Безмежне і справжнє, палке це кохання.

Це слово безкрайніх і марних надій,
Початок всіх наших нездійснених мрій.

 


Рецензии