***

Залишилось часу мало,
Чого так сумно зразу стало?
Так скоро я тебе побачу,
Любов моя, і все пробачу!

Всі ті образи, що були в мені,
я пробачу все тобі.
Бо назавжди ти для мене
Найяскравіша зірочка на небі!

Я за тобою шлях знайду,
За цим шляхом я по життю піду!
Я знаю точно не покине
І не згасне зірка, що до мене лине!


Рецензии